MATEK-SAMSON REGULERING A/S

OM OSS

SMART IN FLOW CONTROL

Som stolt medlem av det globale SAMSON Group, leverer Matek-Samson Regulering AS tjenester innen salg, service og montering til kunder i Norge. SAMSON utvikler og produserer produkter av den høyeste kvalitet for å redusere prosessrelatert nedetid og vedlikeholdskostnader hos våre kunder. Hos Matek-Samson viderefører vi dette oppdraget ved å tilby våre kunder i Norge produkter av høyeste kvalitet og bransjestandard.

SAMSON Group består av SAMSON AG, globale SAMSON salgsselskaper, og ti produksjonsselskaper som leverer ventilløsninger til ledende prosess-selskaper over hele verden. SAMSON Group spesialproduserer, selger og distribuerer høykvalitets, modulære lineære regulerings-, roterende plugg-, kule og spjeldsventiler, i standard og eksotiske metaller. Størrelser spenner fra mikroflow til 100 tommer og større. Aktuelle applikasjoner er vann, prosessvæsker, slam, damp, industrigasser og kryogene- medier. Våre markeder spenner fra olje og gass, petrokjemi, kraftforsyning, industriell kjemi, næringsmiddel, farmasøytisk, solvarme, gruvedrift og metaller og VVS næringer.

Ved bruk av HART, Foundation Fieldbus og Profibus-teknologi, er SAMSON-Positionere og instrumentering i stand til å integreres med kontrollsystemer for å levere både kontroll og diagnostikk. SAMSON Group produserer også tilbehør til pneumatiske og elektriske reguleringsventiler som for eksempel positionere, aktuatorer, magnetventiler, endebrytere, boosters, støyreduserende midler og diagnostiske kontrollsystemer. SAMSON Group er lokalisert worldwide og tilbyr kunder løsninger for å kontrollere sin prosess.

MATEK-SAMSON REGULERING AS er medlem av Norsk Industri, og sertifisert etter ISO 9001:2015

Dessuten er vi kvalifisert som leverandør av reguleringsventiler og tilbehør i både Achilles JQS og Achilles Utilities NCE. Som en stolt leverandør til Olje- og Gass industrien i over 25 år kan vi levere ventiler og systemer etter NORSOK-standarden, og er også å finne i registeret til EPIM JQS.